Preskoči navigaciju
Caparol
Caparol

Prvoklasna kvaliteta

Visoka kvaliteta proizvoda i stručno savjetovanje

Izuzetno veliki naglasak stavljamo na prvoklasnu kvalitetu: koristimo samo najbolje sirovine, a potpuna kontrola kvalitete u proizvodnji, osigurava vrhunske recepture i ekološki prihvatljivu ponudu. Od svog osnivanja Caparol ima jasan cilj - industriji postavljati nove standarde u pogledu ekološki prihvatljivih vrhunskih proizvoda usmjerenih na zdravlje i dobro osjećanje pojedinaca. 

Kako bi ovaj cilj bio zadovoljen i u budućnosti, sarađujemo sa renomiranim dobavljačima i institucijama te podstičemo istraživanje i razvoj znanstvenih i teoretskih, ali i primijenjenih praktičnih znanja. Osim vodeće pozicije u kvaliteti i inovativnosti, pioniri smo i u mnogim drugim područjima kao što su na primjer ekološki prihvatljive boje sa minimiziranom emisijom štetnih tvari i bez otapala, poznate pod kraticom E.L.F. (emissionsminimierten und lösemittelfreien).

S obzirom da kvalitet naših proizvoda uveliko zavisi i o njihovoj pravilnoj primjeni, trudimo se našim kupcima ponuditi sveobuhvatnu edukaciju i savjetovanje na objektima. Naš tim prodajnih i tehničkih savjetnika u potpunosti je orijentisan na naše kupce i svakodnevno im nudi kompetentnu i pouzdanu podršku. Godišnje se trudimo održati što veći broj edukacija, kako bi naše izvođače teorijski i praktično osposobili za njima relevantna područja. Našim kupci na raspolaganju je sveobuhvatna tehnička dokumentacija, stručni savjetnici kao i savjetovanje telefonskim putem.