Privatni potrošači

Dom iz snova

Caparol Vas informiše o brojnim mogućnostima te Vam pomaže doći do najlakše realizacije Vaših želja vezanih uz uređenje doma. Bilo da se radi o opremanju potpuno novog prostora, renoviranju, energetskoj sanaciji ili zaštiti postojećih vrijednosti u Vašem prostoru. Pronađite odgovarajući proizvod za bilo koju namjenu, ali isto tako i inspirirajuće interijere iz prethodnih projekata kao i put do svog najbližeg Caparol partnera.

Vrhunski fasadni sustavi
Toplina. Ljepota. Snaga.

Fasadni sustav pomaže Vam kod značajnih ušteda dragocjene energije. Potražite odgovore na gotovo sva pitanja vezana uz fasade i toplinsku izolaciju Vašeg doma.

Više

Ton karte
Pronađite inspiraciju

Bilo da se radi o interijeru ili fasadi, bilo da je riječ o drvu ili betonu: Za svako područje primjene postoji i posebna ton karta sa brojnim nijansama, uzorcima i primjerima dizajna površina uz pomoć boje.

Više

Sustavi za unutarnju izolaciju
Jednostavno. Učinkovito. Sofisticirano.

Za sve koji u svom budžetu više nemaju prostora za izdvajanje dodatnog novca: Capatect sustavi za unutarnju izolaciju uz odličnu izolaciju, odlično i izgledaju. Uvećajte vrijednost svoje nekretnine,a istovremeno uživajte u smanjenju troškova grijanja.

Više

Caparol partneri
Caparolova prodajna mjesta u Vašem susjedstvu.

Jednostavno pronađite najbližeg Caparol partnera - upišite naziv mjesta iz kojeg dolazite i prodajna mjesta, Vama najbližih, Caparol partnera prikazati će Vam se na karti.

Više