Arhitekti i projektanti

Realizacija ideja

Caparol Vam pruža podršku kod realizacije Vaših projekata – nudimo vam stručno savjetovanje i preporuku odgovarajućih proizvoda. Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, bilo da se radi o sanaciji na energetski učinkovit način ili rješavanju specijalnih problema: Mi brinemo za Vašu kreativnu slobodu.

Arhitekti
Individualizirajte svoju ideju

Kako bi Vaša zamisao i njena implementacija bile oblikovana što individualnije, koristite našu podršku u obliku inspirativnih proizvoda, već realiziranih projekata i inovativnih tehnologija.

Više

Stambena industrija
Rješavanje stambenog pitanja

Vaš pouzdan partner za oblikovanje, sanaciju i koncipiranje: odaberite odgovarajući proizvod za svaku situaciju, uz pomoć naše tehničke podrške i nadzora kod velikih projekata. 

Zaštita spomenika kulture
Očuvajte kulturna dobra

Sistemska rješenja za zaštitu spomenika kulture: Sa linijom proizvoda Histolith, restaurirajte i očuvajte povijesne objekte za buduće naraštaje. Autentični materijali u autentičnim nijansama kakve su bile nekada.

Više

Health Care
Odgovorno oblikovanje prostora

Zdrava atmosfera u zdravstvenom sektoru: Uz funkcionalnost i higijenske standarde, prije svega ljudima je potrebno pružiti osjećaj ugode, kako bi njihov oporavak protekao što brže i bezbolnije, čemu uvelike pridonosi odgovarajući dizajn prostora u kojem se nalaze.

Više