Aktuelno

Vrhunski fasadni sustavi
Toplina. Ljepota. Snaga.

Ugradnja fasadnog sistema smanjuje potrošnju dragocijene energije. Fasade ojačane karbonskim vlaknima ne štite samo od hladnoće već i od nastanka ružnih pukotina.

Više

Sustavi za unutarnju izolaciju
Jednostavno. Učinkovito. Sofisticirano.

Ponekad, kada je fasada zgrade ukrašena strukaturama, fasadnom ciglom, prirodnim kamenom ili se ipak radi o drvenoj fasadi, ljepota ima prednost nad funkcionalnošću. No stručnjaci iz Caparola pobrinuli su se da jedno nužno ne isključuje drugo zahvaljujući novo razvijenim Capatect sistemima za unutašnju izolaciju.

Više

PhotoVision

Fotografije na fasadi? Zašto ne! Pomoću PhotoVisiona na zid svoje kuće možete prenijeti razne motive sa fotografija u gotovo bilo kojoj dimenziji i bez prevelikih troškova.

Više

Mi stojimo iza svojih proizvoda.

Sigurnost, čistoća i blistava ljepota: NQG fasadne boje pružaju maksimalnu sigurnost i brinu da ne dođe do pojave ružnih vizualnih površinskih mrlja ili tragova "pisanja" na Vašoj fasadi.

Više

Izolacijski materijali nove generacije
Tanka i učinkovita izolacija

Novo razvijeni izolacijski materijali omogućuju bolju toplinsku izolaciju sa tanjim izo-pločama te bržu amortizaciju troškova kroz uštedu energije.

Više

Ugodno i jedinstveno

Nove Caparolove kreativne tehnike u kombinaciji sa već provjerenim proizvodima - fascinantan i optički autentičan efekt.

Više

Lazure i premazi za drvo

Prilično zahtjevno: Drvu je potrebna zaštita i njega. Odaberite lazuru koja će savršeno odgovarati Vašem.

Više

Premium unutarnje boje

Vrhunske unutarnje boje bez štetnih tvari i otapala

Više