Aktuelno

Vrhunski fasadni sustavi

Ugradnja fasadnog sistema smanjuje potrošnju dragocijene energije. Fasade ojačane karbonskim vlaknima ne štite samo od hladnoće već i od nastanka ružnih pukotina.

Više

Sustavi za unutarnju izolaciju

Ponekad, kada je fasada zgrade ukrašena strukaturama, fasadnom ciglom, prirodnim kamenom ili se ipak radi o drvenoj fasadi, ljepota ima prednost nad funkcionalnošću. No stručnjaci iz Caparola pobrinuli su se da jedno nužno ne isključuje drugo zahvaljujući novo razvijenim Capatect sistemima za unutašnju izolaciju.

Više

Fotografije na fasadi? Zašto ne! Pomoću PhotoVisiona na zid svoje kuće možete prenijeti razne motive sa fotografija u gotovo bilo kojoj dimenziji i bez prevelikih troškova.

Više

Sigurnost, čistoća i blistava ljepota: NQG fasadne boje pružaju maksimalnu sigurnost i brinu da ne dođe do pojave ružnih vizualnih površinskih mrlja ili tragova "pisanja" na Vašoj fasadi.

Više

Novo razvijeni izolacijski materijali omogućuju bolju toplinsku izolaciju sa tanjim izo-pločama te bržu amortizaciju troškova kroz uštedu energije.

Više

Nove Caparolove kreativne tehnike u kombinaciji sa već provjerenim proizvodima - fascinantan i optički autentičan efekt.

Više

Prilično zahtjevno: Drvu je potrebna zaštita i njega. Odaberite lazuru koja će savršeno odgovarati Vašem.

Više

Vrhunske unutarnje boje bez štetnih tvari i otapala

Više