Preskoči navigaciju

Caparol APPs za pametne telefone

Inovativni mediji

Sve Caparolove aplikacije lako se koriste, a funkcioniraju i offline, što ih čini idealnim pratiteljem – bilo gdje da se nalazite. 

Caparolove aplikacije za iPhone i Android pametne telefone

Informacije o proizvodima dostupne u svako doba i na svakom mjestu

S Caparolovim aplikacijama na raspolaganju su vam dok ste na putu sve informacije o proizvodima kompletnog Caparolova asortimana. To je idealno radno i savjetodavno sredstvo na terenu – u svako doba i na svakom mjestu. Intuitivna navigacija i integrirana tražilica po područjima vodi vas brzo i sigurno do traženih podataka.

U MaterialWorldu naći ćete aktualne informacije o preko 800 Caparolovih proizvoda kao i upute o obradi, potrošnji, te korisne savjete, temeljene na iskustvima iz prakse, za područje temeljnih premaza i impregnacija, boja, žbuka, građevinskih lakova i lazura, dekorativnih tehnika za unutarnje zidove, zaštite zgrada, fasadne tehnike i izolacije, akustike i održavanja spomenika. 

Dokumenti, Caparolova biblioteka, sadrži sve bitne brošure i dokumentaciju. Sve je dokumente moguće poslati prekoDownload-Linka, te otići na traženu stranicu pomoću „idi na stranicu" funkcije unutar jednog dokumenta.

CapaDATAmobile je Caparolov sustav za raspisne tekstove za arhitekte te njihov izravan prijenos u vaše softversko rješenje. Raspisne tekstove za sve proizvode iz Caparolova asortimana moguće je eksportirati u GAEB, Word i PDF format.

Shopfinder omogućava nalaženje najbližeg Caparolovog partnera u vašoj blizini.

Sa Barcode-Scannerom možete skenirati barkodove svih Caparolovih proizvoda. Nakon skeniranja dobit ćete, prenesene na svoj pametni telefon, sve informacije o željenom proizvodu.

 

Productfinder

Brzo i sigurno do odgovarajućeg proizvoda

Caparol Productfinder vodi vas brzo i sigurno do proizvoda koji odgovara vašim zahtjevima. Jednostavnim klikom prođite kroz navedene kriterije i naći ćete odgovarajući proizvod.  za iPhone

  • Caparol Productfinder vodi vas brzo i sigurno do proizvoda koji odgovara vašim zahtjevima. Jednostavnim klikom prođite kroz navedene kriterije i naći ćete odgovarajući proizvod.  

    za iPhone

Holz-Chronograph-Kronograf za drvo

Uz pomoć Capadur Holz-Chronographa planirajte intervale održavanja premazanih drvenih fasada.

Uz pomoć Capadur Holz-Chronographa moguće je namještanjem 5 različitih parametara definirati intervale održavanja premazanih drvenih fasada prema zahtjevima određenog objekta.  

 

 

za iPhone

za Android pametne telefone