Preskoči navigaciju
caparol fasadni sustavi
caparol fasadni sustavi

Caparolovi fasadni sustavi

Za toplinsku izolaciju postoje dobri razlozi. Svi želimo sniziti troškove grijanja, uštedjeti energiju, sačuvati okoliš. Istodobno treba sačuvati izgled građevine, a povećati udobnost stanovanja te stoga vrijedi danas, kao i u buduće: bilo da se radi o novogradnji, modernizaciji ili sanaciji – onaj tko izolira svoju fasadu, desetljećima će uživati u njenim prednostima.

Vanjski prostori

Fasadni Caparolovi sustavi već su godinama pojam visoke tehnologije obrade fasada „made in Germany“. Milijuni kvadratnih metara izoliranih Caparolovim sustavima i dugogodišnje iskustvo, garantiraju vrhunsko učinkovitu toplinsku izolaciju. Bilo da se radi o ekonomičnosti, fleksibilnosti ili završnoj obradi: s Caparolovim izolacijskim sustavom uživati ćete prednosti sofisticirane fasadne izolacije vrhunske kvalitete.

Unutarnji prostori

Mnogi vlasnici kuća poznaju problem: ako se odustane od izolacije tavana, toplina nesmetano odlazi kroz strop najgornjeg kata u nekorišteni spremišni prostor. Također, i negrijane podrumske prostorije uzrok su hladnoći zraka u prizemlju. Posljedica su stanovi u kojima zebu noge, u koje se nepotrebno mora investirati puno energije uz visoke troškove grijanja. S Caparolovim rješenjima moguće je u oba slučaja uštedjeti dragocjenu energiju.