Preskoči navigaciju

Caparolovi fasadni sustavi

Za toplinsku izolaciju postoje dobri razlozi. Svi želimo sniziti troškove grijanja, uštedjeti energiju, sačuvati okoliš. Istodobno treba sačuvati izgled građevine, a povećati udobnost stanovanja te stoga vrijedi danas, kao i u buduće: bilo da se radi o novogradnji, modernizaciji ili sanaciji – onaj tko izolira svoju fasadu, desetljećima će uživati u njenim prednostima.

Vanjski prostori

Fasadni Caparolovi sustavi već su godinama pojam visoke tehnologije obrade fasada „made in Germany“. Milijuni kvadratnih metara izoliranih Caparolovim sustavima i dugogodišnje iskustvo, garantiraju vrhunsko učinkovitu toplinsku izolaciju. Bilo da se radi o ekonomičnosti, fleksibilnosti ili završnoj obradi: s Caparolovim izolacijskim sustavom uživati ćete prednosti sofisticirane fasadne izolacije vrhunske kvalitete.

Unutarnji prostori

Mnogi vlasnici kuća poznaju problem: ako se odustane od izolacije tavana, toplina nesmetano odlazi kroz strop najgornjeg kata u nekorišteni spremišni prostor. Također, i negrijane podrumske prostorije uzrok su hladnoći zraka u prizemlju. Posljedica su stanovi u kojima zebu noge, u koje se nepotrebno mora investirati puno energije uz visoke troškove grijanja. S Caparolovim rješenjima moguće je u oba slučaja uštedjeti dragocjenu energiju.